Nieuws

Capelle nieuws, 1 maart 2021
Wij zijn verhuisd! Het nieuwe adres van onze vestiging in Capelle aan den IJssel is per 1 maart: Ligusterbaan 18b.


COVID nieuws 15 december 2020,
Focuz werkt conform de RIVM richtlijnen in aangepaste vorm door. Reeds gemaakte afspraken zullen gewoon doorgang hebben zoals afgesproken. Juist nu vinden wij het belangrijk dat wij zorg kunnen bieden!

Graag uw aandacht voor het volgende!
Ter bescherming van uw gezondheid en die van onze werknemers, werken wij conform de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In dat kader vragen wij u om er rekening mee te houden niet te vroeg naar de vestiging te komen, maar zo kort mogelijk voor de afgesproken tijd. Op die manier kunnen wij de wachtkamer zo leeg als mogelijk houden. Mocht het toch wat drukker zijn dan kan het zijn dat u verzocht wordt om nog even buiten te wachten. Als uw kind voor onderzoek komt, vragen wij ouder/verzorger om gedurende het onderzoek niet binnen te wachten. Met de onderzoeker kunt u afspreken hoe laat u terug verwacht wordt om uw kind weer op te halen.
Bij verkoudheid/hoesten geeft u tijdig door of u de afspraak vanwege deze reden wilt afzeggen of dat u er een telefonische afspraak of videoconsult van wilt maken. U kunt dan niet naar de praktijk komen! Dat is ook het geval als u of uw kind in afwachting is van het resultaat van een COVID test!